Batı Asyaİran İslam CumhuriyetiSuriyeTüm Haberler

Siyonist uzman: İran, İsrail’e Şam’a yaptığı saldırının bedelini ödetecek

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Ordusuna mensup iki İranlının Siyonist Rejim’in Şam’ın çevresine gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşmesinin ardından Siyonist bir uzman bu rejimin teyakkuza geçtiğini belirterek İsrail’in bu tacizinin bedelini ödemek zorunda kalacağını belirtti. 

İsrailli askeri analist Yossi Yuşa yazısında, İslam Devrim Muhafızları’nın Şam’ın çevresine bir İsrail hava saldırısında iki İranlının şehit edilmesiyle ilgili açıklamasının ardından İsraillilerin yüksek teyakkuz seviyesine geçtiğini söyledi.

Siyonist uzman ayrıca şunları vurguladı: “İsrail bu saldırının bedelini ödeyecek ve biz İran’dan İsrail’e sert bir darbe göstereceğiz.”

İsrailli analist “Olasılıklardan biri, İran’ın intikamının insansız hava araçlarıyla alınmasıdır. Çünkü İran’ın insansız hava araçlarını harekete geçirme yeteneği temelden gelişmiş.” dedi.

İsrail rejiminin Kan Kanalı da İsrail ordusundan alıntı yaparak, Siyonist rejimin kuzey sınırlarındaki birliklerinin yanı sıra rejimin hava kuvvetleri ve hava savunma birliklerinin İran’ın uyarısından ve tehdidinden sonra teyakkuzda olduklarını bildirdi.

İsrailli savaş uçakları son günlerde Şam’ın çevresine düzenlediği saldırıda, iki İranlı Devrim Muhafızları Ordusu mensubu şehit düştü. 

Devrim Muhafızları Halkla İlişkiler Departmanı Salı gecesi yaptığı açıklamada, Devrim Muhafızları şehitlerinin intikamının alınacağını belirtti.

Siyonist rejimin Şam’a düzenlediği roket saldırısında Kutsal Türbeleri savunan iki kişi şehit oldu

Devrim Muhafızları Halkla İlişkiler Dairesi, Siyonist rejimin Şam’ın yakınlığına düzenlediği canice bir roket saldırısında iki Kutsal Türbe savunucusunun şehit olduğunu duyurdu.

Devrim Muhafızları Halkla İlişkiler Dairesi, ‘Dün sabah – Pazartesi – Siyonist rejimin Şam’ın yakınlığına düzenlediği füze saldırısının ardından, Kutsal Türbe savunucusu Devrim Muhafızları Albayı İhsan Kerbelayipur ile Devrim Muhafızları Albayı Murteza Saidnejad şehit düştü’ ifadesini kullandı.

Bu duyuruda, şehit aileleri ile Devrim Muhafızları ve Mücahidlerin ailelerine başsağlığı dilenerek, ‘Kuşkusuz Siyonist Rejim bu cinayetin cezasını ödeyecektir’ denildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir