Batı Asyaİran İslam CumhuriyetiTüm HaberlerVideo Galeri

Allah-u Ekber! İran İslam Cumhuriyeti, Mossad Ve CIA’nın Erbil’deki Önemli Üslerini 14 Adet Fatih Füzesi ve İHA’larla Vurdu!

Allahu Ekber Ve lillahil Hamd! Bu İlahi Zafer Başta Hizbullah’a,Filistin Direnişine Ve Tüm Dünya Özgürlükçü Halklarına Mübarek Olsun! İran İslam Cumhuriyeti, Mossad Ve CIA’nın Erbildeki Önemli Üslerini 14 Adet Fatih Füzesi Ve İHA’larla Vurdu.. Aralarında Subaylarında Bulunduğu Yüzlerce Mossad Ve CIA Ajanının Öldüğü Bildirildi.. Saldırıların Süreceği Açıklandı

İran İslam Cumhuriyetine Ve Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaneiye Bağlı Kahraman Ve Yiğit Erlerinin Dünya Müslümanları Ve Mustazaf Haklarına Bu Mübarek Saldırıyı Hediye Etmesinden Dolayı Müteşekiriz..

İran İslam Cumhuriyetine Ve Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaneiye Bağlı Kahraman Ve Yiğit Erler Bu Gece Saat 01: 20 Sularında Siyonist Barzani Ailesinin Kontrolündeki Erbil Şehri Yakınlarında Havaalanı, ABD Konsolosluğu , Mossad Ajanlarının Havaalanı İçindeki Önemli 3 Gizli Karargahı, CIA’nın Havaalanı İçindeki Operasyon Merkezi, Mossad Ve CIA İle İşbirliği Yapan Sözde Kürt Ajanlarının Kaldıkları Askeri Koğuş İle Barzaniye Bağlı Kürdistan 24 Kanalının Bulundukları Binaları 14 Adet Fatih-110 Tipi Balistik Füze Ve Onlarca İHA’yla Vurdu..

Her Zamanki Gibi Büyük Şeytan ABD Saldırıda Can Kaybının Yaşanmadığını İddia Etse Dahi Bağımsız Kanallar İle Görgü Şahitlerine Göre Vurulan Bölgelere Yüzlerce Askeri Ve Sivil Ambulanslar İle Onlarca Askeri Helikopterlerin Nakledildiği Bildirildi.. İsmini Açıklamayan Bir Görgü Şahidi, Mossad Ajanlarının Kaldığı 3 İstihbarat Merkezinin Deprem Etkisiyle Viran Olduğunu Ve Bina Enkazlarında Cesedlerin Çıkarılmaya Başladığını Duyurdu. Ölü Ve Yaralılarının Yüzlerce Olduğu Kesinleşti…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir