Batı Asyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Ne ABD, ne de Türk yetkililer İsrail’i kurtaramayacak! İRAN’dan Siyonist rejim İsrail’e yeni darbe!

İran, Mossad başkanının bilgisayarını hackledi ve sahneler yayınladı. İsrail medyası, “İranlı bir hacker grubu, Mossad şefi ve ailesi hakkında topladıkları birçok materyal de dahil olmak üzere İngilizce, Arapça ve Farsça filmler yayınladı” diyor.

İsrail medyası, Mossad şefi David Barnea’nın kişisel bilgisayarını hacklemek ve onu utandırmak amacıyla ailesi ve ikamet ettiği yerle ilgili fotoğrafları ve kişisel bilgileri yayınlandı. İsrail medyası , “İran’ı bu operasyonun arkasında olmakla” suçladı.

Bu haber İsrail televizyonlarındaki haber bültenlerinin başında yer aldı.

Kanal 12: Böyle bir hack görmedik

“Kanal 12″nin askeri yorumcusu Nir Dvory, “Bunlar, son dönemde bir grup korsanın ortaya çıkardığını iddia ettiği gibi, Mossad başkanının kişisel ayrıntıları ve filmleri de dahil olmak üzere görmediğimiz görüntüleri yayınladılar.

“Bu film, belki de Mossad şefini utandırmak ve orada gösterilenlere, kişisel albümünün içinden resimlerine ve ayrıca Kopenhag’a seyahat kartlarına kadar her şey internette yayınlandı. 2014’te Hard Shell Operasyonu sırasında ailesi ve kendisinin göründüğü bir görüntü. O, görünüşe göre evde, bilgisayarının önünde oturuyor.

Dfoury, “Daha önce kimliğini ve ülkenin merkezindeki ailesinin ikametgahındaki evinin bir resmini ve vergi dairesinden eşine bir uyarı mektubu gördük” dedi. İsrailli yorumcu, “Bütün bu ayrıntılar bu filmde bu hacker grubu tarafından ifşa edildi” dedi.

Ve ekledi, “Kendisinin veya aile üyelerinden birinin kayıtlı olduğu ikamet ettiği şehirdeki belediye kütüphanesine girmeyi, kişisel bilgisayarına girmeyi de başardılar. Bilgisayar korsanlarının başarılı olduğunu, İran’la bağlantılı hackerlerin kişisel bilgisayarına erişerek bu belgeleri çıkardı.

Kan kanalı siyasi yorumcusu Gili Cohen, operasyonla ilgili olarak, “Bu ayrıntıların ortaya çıkmasında önemli olan zamanlamadır, çünkü bu, görünüşe göre İranlılar tarafından gerçekleştirilen hükümet web sitelerine yönelik büyük bir siber saldırıdan iki gün sonra geliyor. Ve bir savaştan sonra;” Dış haberlere göre İsrail ile İran arasında son aylarda yaşananların, İran’ın darbelerinin şiddetini göstermektedir.” diye yorumlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir