Dünyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Devrim Muhafızları: Mafya rejimi ABD, küresel gelişmelerin gerisinde kaldı

İslam İnkılabı Devrim Muhafızları yaptığı açıklamada, 12 Ferverdin İran İslam Cumhuriyeti Günü’nü kutlayarak, küresel gelişmelerin gerisinde kalmasının terörist ve mafya rejim olan ABD’nin de devrimci ve halkçı Devrim Muhafızları’na karşı hezeyanının nedeni olduğunu belirtti.

İran İslam Cumhuriyeti takviminde 12 Ferverdin İran İslam Cumhuriyeti Günü olarak adlandırılmıştır.

Bu gün dolaysıyla açıklama yapan Devrim Muhafızları, sulta düzeni ve emperyalizmin düşmanlığı, fitneciliği ve kriz çıkarıcılığından kaynaklanan iç ve dış sorunlara rağmen, savunma ve caydırıcılık alanları başta olmak üzere çeşitli alanlardaki baş döndürücü kazanımların düşmanları öfkelendirip, yeise düşürdüğünü vurguladı.

Geçen 43 senede İslami İran’ın kazanımlarının “Güçlü İran” stratejisi zemininde hızlı hareket için güçlü bir yatırım olduğunun belirtilen açıklamada, “eğer bir millet, kendi onur, izzet, bağımsızlık ve güvenliğini korumak istiyorsa, tehditlere uygun olarak yüksek savunma gücüne sahip olmalı” denildi.

Devrim Muhafızları bu açıklamada, 12 Ferverdin İran İslam Cumhuriyeti Günü’nü kutlayarak, küresel gelişmelerin gerisinde kalmasının terörist ve mafya rejim olan ABD’nin de devrimci ve halkçı Devrim Muhafızları’na karşı hezeyanının nedeni olduğunu belirtti.

Açıklamanın devamında Devrim Muhafızları’nın ismiyle yoğrulan İran’ın bölgesel nufüz ve etkinliği ve füze gücünün İran’ın kırmızı çizgisi olduğu vurgulandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir