İran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Tuğgeneral Haydari: İran İslam Cumhuriyeti, bölgedeki en güvenli ülkedir

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Kara kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Haydari, “İran, bölgedeki en güvenli ülkedir ve ülkeye saldırmak isteyen herhangi bir saldırgan, İran Silahlı Kuvvetleri’nden kesin bir yanıt alacaktır.” dedi.

İslami İran Ordusunun halkla ilişkiler bürosunun bildirdiğine göre İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Kiyumers Haydari yaptığı açıklamada “Bu kuvvet, birimlerinin yapısında ve kimliğinde birçok değişiklik yaptı ve gönüllü olarak birçok yükümlülüğü yerine getirmeye hazırdır” ifadesini kullandı.

İran İslam Cumhuriyeti Ordu Kara Kuvvetleri Komutanı, Ordu birliklerinin Kuzeybatı, Batı, Güneydoğu, Güneybatı ve Kuzeydoğu sınırlarında konuşlandığını kaydederek, sınırlardaki hazırlığın ülkenin bir tehdide maruz kaldığı anlamında olmadığı, bu hazırlığın sınırlardaki hazırlık seviyesinin üst seviyede olduğunu gösterdiğini belirtti. 

Tuğgeneral Haydari açıklamasının devamında “İran İslam Cumhuriyeti benzersiz bir güvenliğe sahiptir ve bölgede birlik ve beraberliği artırarak düşmanların komplolarına karşı durmalıyız.”diye kaydetti.

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı, ülke sınırlarında bilgi ve teknolojiye dayalı tam bir güvenlik ve istikrarın bulunduğunu sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir