DünyaFilistinİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Kudüs Orduları Komutanı İsmail Kaani’den ilahi müjde!: Kudüs’ün fethi çok yakın!

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral Kaani, Siyonist rejimin gün geçtikçe yıkılışa daha da yaklaştığını belirterek “Kudüs’ün fethini görmek için geç kalmış sayılmazsınız” dedi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu’na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, Filistin’deki son olayları değerlendirdi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu’na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, bugün Tahran’da eski Kudüs Gücü Komutan Yardımcısı General Muhammed Hicazi için düzenlenen anma töreninde bir konuşma gerçekleştirdi.

Tuğgeneral Kaani, Filistinli şehitleri saygı ile yad ederek, “Onlar, Filistin davasının hala canlı olduğunu gösterdi. İslami değerler ve Filistin davası ayakta dururken şehitlerin yolu da devam etmektedir.” dedi.

Filistin’de gerçekleştirilen son şehadet eylemlerine ilişkin Tuğgeneral Kaani, şunları kaydetti:

“Direniş gençleri, yaptıkları operasyonlarla Siyonist Rejim’in düzenini alt üst ettiler. Filistinli bir genç Siyonist Rejim sisteminin tüm temellerini sallıyor. Sonra rejim yaygara çıkarıp İran’la savaşa hazır olduğunu ileri sürüyor.”

Tel Aviv eylemini gerçekleştiren Filistinli mücahitlere övgüde bulunan General Kaani “İşgal altındaki topraklar, kameralar ve gözetleme araçlarıyla dolu bir askeri üs bölgesi gibi ve herkesi adım adım takip ediyorlar. Siyonist rejimin böyle bir merkezinde ve günün en hareketli saatlerinde Filistinli mücahitler işgal rejiminin suçlarına karşı cesurca ve kahramanca eylemlerde bulundular.” dedi.

Tuğgeneral İsmail Kaani, “Nil’den Fırat’a kadar hak iddia eden Siyonist rejim israil, bugün öyle bir halde ki; Lübnan ve Gazze sınırlarına 6 metre yüksekliğinde ve yerin 30 metre derinliğinde çelikten ve betondan duvarlar örüyor.” dedi.

Tuğgeneral Kaani, “İran İslam Cumhuriyeti’nin, sulta düzeni ve Siyonizm’e karşı mücadelenin ön saflarında yer almaktadır.” açıklamasını yaptı.

Siyonistlerin İran ile savaşmak için çok zayıf olduğunu söyleyen General Kaani “Dünyanın herhangi bir noktasında İran’ın çıkarlarına saldırılırsa buna Erbil’de olduğu gibi sert bir karşılık veririz. Erbil’deki üssün orada olduğunu çoğu kimse bilmiyordu ama biz biliyorduk” dedi

“Siyonist Rejim’e karşı mücadelede yer alanları destekleyeceğiz.” ifadesini kullanan Tuğgeneral Kaani, Siyonist Rejim’in İslami düzene karşı koyacak güce sahip olmadığını söyledi.

Kudüs Gücü Komutanı, Yemen savaşını eleştirerek, “Yemen’in tüm altyapısı yok edildi. Suudi Arabistan’ın işlediği suçlarına dair elimizde  somut kanıtlarımız var.” diye konuştu.

“Direniş cephesini yok etmek için Serdar Hacı Kasım Süleymani’ye suikast düzenleyenler, onun kanının her damlasının birçok insanı kendine cezb ettiğini anlamadılar” diyen General Kaani, son olarak “Kudüs’ün fethini görmek için geç değil” diye belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir