Batı AsyaFilistinTüm Haberler

Filistin Direnişi: İsrail’in derinlikleri menzilimizde!

Filistin İslami Cihad hareketinin üst düzey bir lideri, İsrail rejiminin direniş liderlerine suikast tehdidine atıfta bulunarak, Filistin direnişinin İsrail’in derinliklerine saldırabileceğini söyledi.

Geçen Cuma günü bazı Siyonist rejim eski yetkilileri ve Siyonist medya organları, açık bir şekilde Hamas’ın Gazze’deki siyasi büro başkanına suikast düzenlenmesi çağrısında bulunmuştu.

Siyonist rejim eski yetkililer ve siyonist medya organları, Tel Aviv’in doğusunda düzenlenen iki şehadet eyleminin baş sorumlusunun Sinvar olduğunu bildirdi. Geçen Perşembe akşamı gerçekleştirilen şehadet operasyonları üç Siyonist yerleşimcinin ölümü ve birkaç kişinin de yaralanmasıyla sonuçlandı.

Gazze’de İran Press’e demeç veren İslami Cihat üst düzey yetkililerinden Ahmed el-Mudallal, İsrail rejiminin başta Yahya Sinvar olmak üzere direniş liderlerini öldürme tehdidinin direnişi korkutamayacağını ve Filistin direnişinin durmayacağını vurguladı.

Filistin İslami Cihad hareketinin üst düzey lideri, İsrail rejiminin Yahya Sinvar’a suikast düzenlemesi halinde İslami Cihad füzelerinin İsrail merkezlerini hedef almak için Hamas füzelerini geçeceğini söyledi.

Ahmed el-Mudallal Filistin direniş liderlerinin öldürülmesinden İsrail rejiminin sorumlu olduğunu kaydederek, direnişin İsrail işgaline karşı Filistin halkının meşru hakkı olduğunu da sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir