Batı AsyaTüm Haberler

Siyonist rejimin iç güvenliği çöküşte!: Siyonist Benet’e kurşunlu tehdit mektubu!

Terör rejimi İsrail istihbarat servisleri, başbakanın ailesine tehdit mektupları yazdığından şüphelenilen 65 yaşındaki bir kadının tutuklandığını bildirdi.

Irkçı İsrail başbakanını ateşli silahla öldürmekle tehdit eden ilk mektup, 26 Nisan’da başbakanın eşi Galat Bennett’in çalıştığı önceki ofise ulaştı. 

İki gün sonra, başbakanın oğullarından birine gerçek mühimmat (muhtemelen bir “kurşun”) içeren ikinci bir mektup gönderildi ve Naftali Bennett’in istifa etmemesi halinde ailesinin hedef alınacağını iddia etti.

İsrail haber ajansı i24 Pazartesi günü, 65 yaşındaki bir kadının sözkonusu tehdit mektuplarıyla ilgili olarak İsrail güvenlik güçleri ve polisi tarafından tutuklandığını bildirdi. 

Bu arada ırkçı İsrail rejimi Parlamentosu (Knesset), muhalefetin hükümetten güvenoyunun geri çekilmesi için sunduğu talepleri ele alacak oturumla yaz dönemine girmeye hazırlanıyor.

Geçen ay sağcı bir milletvekilinin desteğini çekmesiyle Knesset’teki çoğunluğu kaybeden Naftali Bennett başbakanlığındaki İsrail hükümeti, düşme riskine karşı mücadele veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir