FilistinTüm Haberler

İslami Cihad Lideri Ziyad en-Nehale: “Kudüs’ün Kılıcı” Savaşı ile Siyonistleri mağlup ettik

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, “Kudüs’ün Kılıcı” savaşının büyük bir başarı olduğunu belirterek, “Bu savaş, düşmana karşı zafer imkanını gösterdi.” dedi.

El’Ahbar gazetesine göre, Filistin İslami Cihad hareketinin genel sekreteri Ziyad el-Nehale,  Kudüs Kılıcı savaşının şüphesiz büyük ve önemli kazanımları olduğunu ve Filistin halkının Siyonist projeyi yenilgiye uğratmasının imkan dahilinde olduğun gösterdiğini söyledi.

El’Nehale, bu savaşın tam ve gerçek bir zafer elde etme ihtimalini ve imkanını zihinlerde açtığını belirterek, Filistinlilerin bu Siyonist eylemlere bireysel ve kolektif girişimlerle ve çeşitli halk ve silahlı mücadele yöntemleriyle karşı çıktığını ekledi.

El-Nehale, görevimizin mücadele ruhunu güçlendirmek ve buna hazırlanmak ve savaş alanını boşaltmamak olduğunu, direnişin Siyonist düşmanla sürekli bir savaş halinde olması gerektiğini ve Gazze Şeridi’nin her zaman bir tehdit olarak kabul edilmesi gerektiğini vurguladı. 

Filistin İslami Cihad hareketinin genel sekreteri, “Düşmanın kendisini istikrarlı hissetmesine izin vermemeliyiz ve onu her zaman sorunlarına çözüm aramaya zorlamalıyız ve güney Lübnan’daki deneyim bunun kanıtıdır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir