FilistinTüm Haberler

Kudüs Tugayları, Gazze’de “Azm’ul Sadıkın” isimli askeri bir tatbikat başlattı

Filistin İslami Cihad hareketinin askeri kanadı Seraye el-Kuds’ün sözcüsü Ebu Hamza dün akşam Gazze Şeridi’nde yeni bir tatbikatın başladığını duyurdu.

Filistin İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Tugayları Sözcüsü Abu Hamza konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Bu askeri tatbikat ‘Azm al-Sadeqin’ (Sadıkların Azmi) adıyla Filistinli direnişçilerin savaşa hazırlık seviyesini artırmak için gerçekleştirilecek.” dedi.

İRNA’nın El Ahd haber sitesine dayandırdığı haberine göre Ebu Hamza, “Mücahitlerin savaşa hazır olma durumunun artırılması kapsamında, Gazze Şeridi’nde birkaç gün boyunca tatbikatın süreceğini söyledi.

Ebu Hamza,”Bu tatbikatın en belirgin özelliğinin ise füze ve topçu birliğinin farazi düşman sahalarına saldırması gibi operasyonların yapılacak olması” olduğunu söyledi.

Seraye el-Kuds sözcüsü, ”Uzun vadeli faaliyetlerimiz, Filistin topraklarının kurtarılması ve Filistinli mültecilerin topraklarına dönüşüdür.” dedi.

Bu arada gelen haberlere göre, terör rejimi İsrail ordusunun Filistin’e yönelik saldırıları son aylarda dikkat çekici şekilde arttı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir