Dünyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Tümgeneral Selami: Günümüzün gerçek ve ana savaşları “istihbarat savaşları”dır

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Komutanı, “bugün gerçek savaş, istihbarat savaşıdır. İstihbarat birliklerimiz bu ana savaş sahasında mücadele diyorlar.” dedi. 

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, Devrim Muhafızları Ordusu yeni istihbarat başkanını tanıtma töreninde yaptığı konuşmada; “Devrim Muhafızları istihbarat teşkilatının İslami ülkemizin güvenliğini ve huzurunu sağlamada, ülkenin istihbarat teşkilatı ve ağları ile birlikte etkileşim içerisinde olmadaki rolünden dolayı Allah’ımıza minnettarız. İsimsiz bir şekilde çalışıyoruz.”    


Tümgeneral Selami, tüm batıl güçlerin Devrim ve İslami Devrim karşısında saflar oluşturduğuna değinerek; “düşmanın odak noktası, yeni bir siyasi coğrafyanın kalbi olan İslam Devrimi’nin hedef almaktır. Bugün devam eden ve en gerçekçi savaş, istihbarat savaşıdır, bizim istihbarat topluluğumuz bu sahanın ortasındadır.  Öyle bir saha ki düşman tüm imkanlarını orada seferber etmiştir.” vurgusunda bulundu. 


Devrim Muhafızları Komutanı, düşmanın İslam İnkılabının çoğaltılmasını istemediğini belirterek “Her medeniyet, model veya örnek, kavramları hayata geçirilmezse yenilgiye uğrayacaktır. Düşman ise bu yönde tüm çabalarını yapmakta, salih, güçlü ve kapsamlı bir devletin İslam adına kurulmasını ve çoğaltılmasını engellemeye çalışmakta.” dedi.   

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir