FilistinTüm Haberler

Siyonist işgal rejimini Dünya Kudüs Günü nedeniyle korku sardı!

Siyonist rejim medyası Salı gecesi işgalci rejimin güvenlik güçlerinin Uluslararası Kudüs Günü nedeniyle teyakkuza geçtiğini bildirdi.

İRNA haber Ajansının bildirdiğine göre Siyonist rejime ait Kanal 12, Ramazan ayında yaşanan gerginlikler ve özellikle geçtiğimiz hafta Lübnan, Gazze ve Suriye’den roket atılan olaylar nedeniyle farklı bölgelerde bu hafta sonu hava savunma sisteminin güçlendirilmesine karar verildiğini duyurdu.

Bu rapora göre, aynı zamanda, güvenlik bakanının talimatıyla, Siyonist polise yardım etmek ve şehir merkezlerinde güvenliği güçlendirmek için işgal altındaki Filistin’in merkezine özel askeri kuvvetler konuşlandırıldı.

Aynı zamanda Mescid-i Aksa’daki gelişmeler nedeniyle Filistin’de çatışmaların tırmanmasının ardından, Salı günü, Siyonist rejimin Başbakanı, “Yahudilerin” mübarek Ramazan ayının sonuna kadar Mescid-i Aksa’ya girişini yasakladı.

Netanyahu, “İsrail” güvenlik servislerinin tavsiyesine göre Yahudilerin Ramazan ayının sonuna kadar Mescid-i Aksa’ya girme haklarının olmadığını açıkladı.

Siyonist rejim televizyonunun 12. kanalı, Netanyahu polis güçlerine Siyonist yerleşimcilerin bu günden  itibaren Ramazan ayının sonuna kadar Mescid-i Aksa’ya girmesini engelleme talimatı verdiğini bildirdi.

Netanyahu’nun bu kararı, Filistin İslami direniş hareketi Hamas’ın “Siyonistlerin işgal altındaki Kudüs’teki Mescid-i Aksa’ya, ibadet edenlere ve Filistin halkına karşı herhangi bir aptalca eylemi” konusunda uyarıda bulunmasının ardından alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir