FilistinGenelİran İslam Cumhuriyeti

İran Genelkurmay Başkanı Haniye’ye hitaben: Siyonistlerin terör eylemleri acizliğin ve kafa karışıklığının kanıtıdır.

Tümgeneral Bagheri’nin çarşamba günü Haniye’ye gönderdiği taziye telgrafında şöyle denildi: Siyonist oluşumun canilerinin eli, Allah’a kulluk bayramı ve Müslümanların sevinci olan Ramazan Bayramı gününde yine bir olay işledi. Bu varlığın terörist liderlerinin zaafından, aşağılanmasından, acizliğinden kaynaklanan bir eylemle, altı çocuğunuzu, torunlarınızı katlettiler, kara suç sicillerine bir sayfa daha eklediler.

Şunu da ekledi: Hiç şüphe yok ki, bu suçun intikamı ve Gazze’de binlerce masum insanın şehadeti, Cenab-ı Hakk’ın “Şüphesiz ki biz suçlulardan intikam alıcılarız” ayetinin açık metni uyarınca cevapsız kalmayacaktır. Kahraman İslami direniş savaşçılarının güçlü silahlarıyla Siyonistler, utanç verici eylemlerinin cezasını çekecekler.

Kendisi şunları söyledi: Bu terör eylemleri Siyonist varlığın yeteneğinden kaynaklanmamaktadır; aksine onun kafa karışıklığının, umutsuzluğunun ve direnen Filistin halkının ve Filistinli mücahitlerin hesaplarını değiştirme konusundaki acizliğinin kanıtıdır.

Şöyle devam etti: Sevgili evlatlarınızın şehadetini tebrik ve taziyelerimi sunarken, Yüce Allah’ın sabırlılara şöyle buyurduğu müjdesini hatırlatmak isterim: “Ve sabredenleri müjdele, Onlara bir musibet geldiğinde şöyle deyin: “Doğrusu biz Allah’a aitiz ve muhakkak O’na döneceğiz!” Cenab-ı Allah’tan o sevdiklerimize rahmet ve mağfiret, size ve ailenize sabır ve sükûnet niyaz ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir