DünyaFilistinİmam Ali Hamaneyİran İslam Cumhuriyeti

İslam İnkılabı Lideri: Siyonist oluşum Suriye’deki İran konsolosluğuna saldırarak hata yaptı ve cezalandırılacak..

Ayetullah Hamaney, başkent Tahran’da bayram namazı hutbesinde, konsolosluk ve büyükelçiliklerin bağlı oldukları ülkelerin topraklarının bir parçası olduğunu, Şam’daki İran konsolosluğuna yapılan saldırının İran topraklarına yapılmış bir saldırı olduğunu vurguladı.

Hazretleri, şeytani Siyonist varlığın bir hata yaptığını ve cezalandırılması gerektiğini ve cezalandırılacağını vurguladı.

İslam İnkılabı Rehberi, İsrail işgal ordusunun Gazze Şeridi’nde işlediği suçların, başta Amerika ve İngilizler olmak üzere Batı’nın desteğiyle gerçekleştiğini sözlerine ekledi.

İmam Hamaney şunu ekledi: Batılı hükümetler bu seneki olaylarda Batı medeniyetlerinin kötü doğasını ortaya çıkardılar.

Gazze’de son altı ayda yaşanan olaylarda Batılı hükümetlerin kötü doğasını anlatarak, “Çocukları ve mazlumları öldürdükleri için direnişçileri yenemezler ve bugüne kadar otuz binden fazla masumun şehit olmasına neden oldular” dedi.

İslam İnkılabı Rehberi, Siyonist oluşumun suçlarının tüm dünyadaki Müslümanları rahatsız ettiğini, bu gaspçı yapının mübarek Ramazan ayında kadınları, çocukları ve savunmasız Gazze halkını öldürmekle kalmayıp suçlarını artırdığını ve bu suçlar dünyanın her yerindeki Müslümanları rahatsız ettiğini vurguladı.

Sözlerine şöyle devam etti: Bu yıl Ramazan ayında Gazze’de yaşanan kanlı olaylar, dünya Müslümanları arasında üzüntü yarattı. “Şehit Zahedi, Rahimi ve diğer yoldaşlar gibi bu kişilerin şehadeti bizi üzdü. Bu şehitlerin şehadeti ile hiçbir şey kaybetmediklerini daha önce söylemiştim. Bu şehadeti isteyenler onlardı. hayatları boyunca şehitlik için yaşadılar ve Allah onlara bu mükafatı verdi.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir