FilistinTüm Haberler

Filistin Direnişinden İşgalci İsrail’e Füze Yağmuru

Filistin direniş güçleri terör rejimi İsrail’in dün Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılara misilleme olarak bu sabah işgal altındaki topraklarda siyonistleri füzelerle hedef aldı.


Filistinli kaynaklar, siyonistlerin işgalindeki bölgelere en az 50 füze atıldığını bildirirken terör rejimi İsrail’in bu saldırılar karşısında siyonistlerden sığınaklara kaçmalarını istediği ve siren seslerinin çaldığı bildirildi.


Filistin direniş güçlerinin saldırılarında çok sayıda siyonistin öldüğü ve yaralandığı bildiriliyor.


Bu arada terör rejimi İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi’ne yönelik dün sabah saatlerinden bu yana devam eden saldırılarında şehit olan Filistinlilerin sayısı 8’e yükselirken en az 70 Filistinli de yaralandı.
Terör rejimi İsrail’in dünkü saldırılarında 14 aylık Saba Mahmud Ebu Arar ve onun hamile annesi Saliha Ahmed Ebu Arar ile karnındaki bebeğinin yanı sıra 22 yaşındaki İmad Muhammed Nesir şehit olmuştu.


İşgalci İsrail rejimi son 2 günde Gazze Şeridi’ne en az 200 füze fırlattı.
Filistin Direniş Grupları Ortak Odası, siyonist düşmanın tutumunu ve Filistin halkına yönelik saldırıları durdurmama konusunda sergilediği tavrı yakından izlediğini, gerekeni yapmaması durumunda onun düşmanca tavrına karşılık vereceğini bildirdi.


Filistin Direniş Grupları Ortak Odası, dün (4 Mayıs Cumartesi) akşam saatlerinde yaptığı açıklamada işgal rejiminin düşmanca tutumunu sürdürmesi durumunda kendilerinin cevaplarının çok daha sert ve kapsamlı olacağını belirtti.


Açıklamada Ortak Oda’nın Filistin halkının ve toprağının koruyucu kalkanı rolü oynayacağına dikkat çekildi.


Oda, siyonist düşmanın, kendi mevzilerinin ve Gazze’nin etrafındaki gasp edilmiş alanlara kurulu yahudi yerleşim merkezlerinin vurulmasından sorumlu olacağını dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir