IrakTüm Haberler

Ayn El-Esed Üssünde En Az 80 Amerikalı Terörist Asker Helak Oldu

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu istihbaratından bir yetkili, Amerika terör ordusunun Aynul Esed üssünde en az 80 Amerikalı terörist asker helak olduğunu ve 200 kadarı da yaralandığını açıkladı.

Fars haber ajansına konuşan İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu istihbaratından bir yetkili, Amerika terör ordusunun Aynul Esed üssünde ağır kayıp verdiğini belirtti.

Söz konusu yetkili ellerine geçen kesin bilgilere göre şimdiye kadar en az 80 Amerikalı terörist asker helak olduğunu, 200 terörist asker de yaralandığını, yaralılar helikopterlerle üsten çıkarıldığını vurguladı.

Bundan önce bazı güvenilir kaynaklar Amerikalı terörist askerlerin Aynul Esed üssündeki ölü ve yaralılarını üsten çıkararak kayıp sayısını az göstermeye çalıştıklarını belirtmişti.

Söz konusu yetkili, Aynul Esed üssünde 20 hassas nokta 15 füze ile vurulduğunu ve çok sayıda İHA ve helikopter de imha edildiğini kaydetti.

Söz konusu yetkili ayrıca bölgede Amerika’ya ait 104 hassas nokta tespit edildiğini, Amerika’nın ilk hatası durumunda bu hedeflerin tümü yok edileceğini vurguladı.

Haberde İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu’nun hiç bir füzesi ABD terör ordusunu hava savunması tarafından yakalanmadığı ve fırlatılan füzelerin tümü hedefe isabet ettiği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir