SuriyeTüm Haberler

Rus ve Suriye savaş uçakları, Türkiye-Suriye sınırı yakınındaki terörist grupların sığınaklarını ve gizli mevzilerini vurdu!

Rus ve Suriye savaş uçakları, Türkiye-Suriye sınırı yakınındaki terörist grupların sığınaklarını ve gizli mevzilerini hedef aldılar.

Suriye muhalefetine yakın medya kuruluşları, Rus savaş uçaklarının Türkiye sınırına iki kilometre mesafedeki Sermeda ilçesindeki gaz tesislerini iki kez hedef aldığını iddia ederek saldırının görüntülerini Pazar gecesi yayınladı.

Rusya ve Suriye savunma bakanlıkları henüz habere yorum yapmadı ve İdlib vilayetinde askerleri bulunan ve bölgedeki Şam muhalefetini, silahlı grupları ve teröristleri destekleyen bir ülke olarak Türkiye, her hangi bir tepki göstermedi.

Rusya, Türkiye destekli teröristlerin karargahını vurdu

Rusya ordusu, Suriye’nin İdlib eyaletinde Türkiye tarafından resmen desteklenen Filak’ul Şam terör örgütünün karargahına füze saldırısı düzenledi.

Rusya ordusu operasyonun sorumluluğunu üstlendiği açıklamasında, operasyon başarılı bir şekilde gerçekleştiğini ve balistik füzeler teröristlerin mevzilerine tam isabetle belirlenen hedefleri imha ettiğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir