FilistinTüm Haberler

Gazze Direnişi, Şeyh Hıdır Adnan’ın şehadetine misilleme olarak işgal kasabalarını roket yağmuruna tuttu!

Gazze Şeridi’nden işgal altındaki topraklarda bulunan Siyonist yerleşim bölgelerine çok sayıda roket atıldığı belirtildi.

Gazze’deki Filistin direnişi, Filistin İslami Cihad Hareketi’nin önemli isimlerinden Şeyh Hıdır Adnan’ın şehit edilmesine tepki olarak Siyonist yerleşim birimlerine roket fırlattı.

Shehabnews’a göre, Gazze Şeridi’nden işgal altındaki topraklarda bulunan Siyonist yerleşim bölgelerine 21 roket atıldı. Siyonist Rejim medyası en az 3 kişinin yaralandığını bildirdi. Bazı kaynaklar ise 6 kişinin yaralandığını duyurdu.

Siyonist İsrail güçlerinin de Gazze’ye topçu saldırısı düzenlediği açıklandı.

İslami Cihad Hareketi, Hıdır Adnan’ın işgal zindanlarındaki 87 günlük açlık grevinin ardından şehadete ulaştığını duyurdu.

Hareket’ten yapılan yazılı açıklamada, “İslami Cihad Hareketi, bütün bir sebat ve kararlılıkla, lider Şeyh Hıdır Adnan’ın şehadeti sebebiyle yas tutuyor.” ifadelerine yer verildi.

“Terörü, adaletsizliği koruyan ve kollayan dünyanın gözü önünde, özgür kahraman Hıdır Adnan, düşman tarafından işlenen suçla şehid olmuştur” denilen açıklamada, iyonist işgal rejiminin, bunun bedelini ödeyeceği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir