Batı AsyaFilistin

El Kassam ‘Beyt Kapağı’ operasyonunu üstlendi ve operasyonlarla ilgili video yayınladı

 Filistin Enformasyon Merkezi’ne göre El Kassam Tugayları , Beyt Kapağı operasyonunun iki Siyonist askerin öldürülmesine yol açtığını doğruladı ve işgalci israilin bir askerin öldürüldüğünü kabul eden duyurusunun ardından, bir video yayınladı.

El Kassam Tugayları askeri medyası tarafından yayınlanan kayıtta, işgal askerlerinin kullandığı özel bir aracın Tulkarm-Nablus yolu üzerinde hedef alındığı ve sürücünün doğrudan yaralandığı sahneler görülüyor.

İşgalci, Beyt Kapağı operasyonunda bir askerin aracının kurşunlarla hedef alınarak yol kenarına devrilmesi sonucu öldürüldüğünü açıklarken, El Kassam Tugayları da belgelerinde operasyonun iki işgal askerinin ölümüyle sonuçlandığını belirtti. .

Kassam Tugayları ayrıca, işgal güçlerinin bir pusuya düşürüldüğü ve patlamaların olduğu bir sonraki operasyonun görüntülerini de yayınladı. Bu operayon işgalcinin şimdiye kadar gizlediği bir operasyondu.

Yayımlanan belgelerde belirtilenlere göre, Beyt Kapağı operasyonunun failleri, işgal güçlerini bölgeye çekmek amacıyla Tulkarm’ın doğusundaki Balaa kasabası yakınlarında bir aracı yaktı. Daha önce yanan aracın yanına yerleştirilen patlayıcılar siyonist askerlerin geldiği esnada patlatıldı.

Kayıtta, bombaların patlaması ile cesetlerin uzak mesafelere uçması öncesinde yanan aracın etrafını saran ve inceleme yapan 4-5 askerin olduğu görülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir