İran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi: Düşmanın En Ufak Bir Hatasında Her Şeyi Yok Olacak!

İran Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, Amerika’nın, bölgenin güvenliğini bölge ülkelerinin sağlaması gerektiğini bilmesi ve öğrenmesi gerektiğini belirterek, ‘düşmanların en küçük bir girişiminde onların her şeyinin bir anda yok olacağını bilmesi gerektiğini’ söyledi.

Tümgeneral Musevi, dün Tahran’ın güneyinde yer alan Şehr Rey ilçesinde bir etkinlikte yaptığı konuşmada, ‘Amerika’nın bölgeye yönelik son girişimleri ve maceracılığına dikkatlice bakılması gerektiğini’ belirterek, İran milletinin bütün zorluklara rağmen İslam inkılabına bağlılığı her zamandan daha fazlasıyla gösterdiğini ve bunun İran’ın dünyada konumunun güçlenmesine vesile olduğunu söyledi.

İran Ordusu Genel Komutanı, Amerika’nın BAE ve Irak’a gelmesinin sebepsiz olmadığını, bunun gerçekte ABD’nin İranofobi planı doğrultusunda Arapları korkutmak ve sömürmeye dayalı stratejisi olduğunu söyledi.


Tümgeneral Musevi, İran’ın 40 yıldır namus, din ve vatanı savunduğunu belirterek, ”İran halkının düşmanların bütün tehditlerine rağmen güçlü ve kararlı bir şekilde durduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir