Tüm Haberler

FACEBOOK SAYFAMIZ YİNE KAPATILDI!

İslam ve İnkılap düşmanı Siyonist Facebook, hesaplarımızı engellemeye ve sayfalarımızı kapatmaya devam ediyor.

İslam Dünyası’nın ve mustazaf halkların asıl ihtiyacı olan İslami ve İnkılabi haber paylaşımlarımız, Siyonistlerin ve ülkemizdeki habis uzantılarının kin ve öfkelerini bir hayli artırmaktadır.

İnternet sayfası veya sosyal medya üzerinden İslami ve İnkılabi haber paylaşımı yapan sayfaları her fırsatta kapatmaya çalışan ve hatta tahammül dahi edemeyen tağuti ve habis güçlerin bu denli azgınlaşmalarının nedeni şeytani ve gayri islami-insani düzenlerinin artık gerileme ve çöküş dönemine girmiş olmasıdır.

Bu tür engelleme ve kısıtlamalar bizim irademize zerre kadar etki etmeyecek ve bizi yolumuzdan alıkoyamayacaktır. Biz müstekbirlerin sultası altında ezilen mustazaf halkları bilinçlendirmeye ve dünya halklarının uyanışına vesile olmaya devam edeceğiz. İnşaallah!

Ülkemizi tasallutu altına almış siyonizmin elebaşları olan zalim ve habis güçler, dünyada vuku bulan islami uyanış ve kıyam dalgalarının aziz halkımıza ulaşmasını her fırsatta engellemeye çalışmaktadır. Ama nafile!. ‘Yakında nasıl bir inkılap ile devrileceklerini görecekler’. (Şu’arâ/227)

Biiznillâhi Teâlâ!…

Yeni haber paylaşımlarımızı bu sayfa üzerinden yapacağımızı takipçilerimize bildiriyoruz.

Haber paylaşımlarımızın daha geniş kitlelere ulaşması için sizlerden beğeni ve paylaşım yaparak sayfamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir