FilistinTüm Haberler

Ebu Mücahid: Direniş Güçleri En Kötü İhtimale Karşı Hazırlıklı

Filistin’de faaliyet gösteren direniş gruplarından Halk Direnişi Komiteleri sözcüsü Ebu Mücahit, işgal rejiminin siyasi ve askeri açıdan çelişkili açıklamalarda bulunarak kartları karıştırmak istediğini söyledi.


Ebu Mücahit, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, işgal rejiminden gelen çelişkili açıklamalara dikkat çekerek, işgal rejimi ihlal etmediği sürece ateşkes anlaşmasına bağlı kalacaklarını bildirdi.


Halk Direnişi Komiteleri sözcüsü, direnişin ortak operasyon odası ve askeri kanatları ile en kötü ihtimale karşı hazırlıklı olduğunu belirtti.


Bu arada, İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın Mısır’ın ateşkes için sarf ettiği arabuluculuk çabalarının başarılı olduğunu açıklamasına rağmen, işgal ordusu Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarını bugün de sürdürdü.


Dün akşam geç saatlerde hava saldırılarının durmasının üzerinden üç saat kadar geçtikten sonra işgal ordusunun saldırılarının yeniden başladığı ve patlama sesleri işitildiği bildirildi.


Gece yarısından sonra ve bu sabah gerçekleştirilen saldırılarla birlikte işgal ordusuna ait uçakların, helikopterlerin ve insansız hava araçlarının Gazze Şeridi üzerinde uçmaya devam ettiği kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir