FilistinTüm Haberler

İşgal Ordusu Gazze’ye Yeniden Hava Saldırıları Düzenledi

İşgal ordusu uçakları dün akşam (26 Mart Salı) Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus’ta birçok hedefe hava saldırısı düzenlerken, direniş grupları da misillemede bulunarak Yahudi yerleşkelerine füze attı.


Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, işgal ordusu uçaklarının Han Yunus’un batısındaki Yeni Liman’a en az bir füze attığını bildirdi.


Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, savaş uçaklarının Han Yunus’un doğusundaki direnişe ait Yermük alanına iki füze attığını ve daha sonra aynı alana yeniden hava saldırısı düzenlediğini söyledi.


İşgal ordusu uçakları Han Yunus’ta İzzeddin El-Kassam Tugayları’na ait bir alana da saldırı düzenledi.


İşgal ordusunun saldırılarında ölen ya da yaralanan olmazken, saldırılara maruz kalan bölgelerde maddi hasar meydana geldiği ve bölge sakinlerinin korku dolu anlar yaşadıkları bildirildi.


İşgal ordusu, saldırıların Gazze’den Aşkol Yahudi Yerleşkesi’ne atılan bir füzeye, yangın çıkarıcı ve patlayıcı taşıyan balonlara misilleme olduğunu öne sürdü.


Önceki gün Tel Aviv’in kuzeyine bir füze düşmesinin ardından işgal ordusu Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine bir dizi saldırı düzenlemişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir