FilistinTüm Haberler

Siyonist Rejimin Yok Edilmesi; Tüm Direniş Gruplarının Hedefi

Filistinli gruplar ve hareketlerin Tahran’daki temsilcileri, direniş gruplarının somut hedefinin İsrail rejimini yok etmek olduğunu belirttiler.


İslami Direniş Hareketi Hamas’ın Tahran Temsilcisi Halid Kadumi bugün Tahran’da Nekbe Günü dolaysıyla düzenlediği basın toplantısında, Filistinli tüm direniş gruplarının kanlarının son damlasına kadar Amerikan Yüzyılın Anlaşması ile mücadele vereceklerini ve Nekbe Günü’nü izzet gününe dönüştüreceklerini kaydetti.


Yüzlerce Filistinli 14 mayısta kendi topraklarından sınır dışı edildikten sonra 15 mayısta sahte İsrail rejimi kuruldu. Bugün tarihe Nekbe Günü olarak geçmiştir.


Kadumi sözlerinin devamında, Filistinli grupların geçmiştekinden daha güçlü ve neşeli biçimde müstekbirlerin tüm komplolarını etkisizleştirdiğini belirtti.


İslami Cihat’ın Tahran Temsilcisi Nasır Ebu Şerif de, ABD’nin Yüzyılın Anlaşması’nı bölgeye dayatmaya çalıştığına işaretle, Filistinli direniş gruplarının Siyonist rejim ile mücadele ve Siyonistleri Filistin topraklarından çıkarmak için oldukça hazırlıklı olduklarını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir