SuriyeTüm Haberler

Siyonist İsrail Rejimi Suriye’ye Yine Hava Saldırısı Düzenlenmeye Çalıştı, Ama Nafile; Hava Savunma Sistemleri Hedefleri Tam İsabetle İmha Etti

Suriyeli askeri bir kaynak, Suriye hava savunmasının Pazartesi günü bir kez daha işgal altındaki Golan tepelerinden gelen saldırgan uçan nesneleri düşürdüğünü açıkladı.


Sputnik haber ajansına bu açıklamayı yapan Suriyeli askeri kaynak, saldırgan uçan nesnelerin Kunaytare’nin kuzey ekseninden, Hazr ve Beyt Cen mezrası ve Dera’nın güney ekseninden, Tel Harre bölgesinden geldiklerini belirtti.


Suriye hava savunması geçen Cumartesi günü de işgal altındaki Filistin topraklarından gelen saldırgan uçan nesnelere ateş açmıştı.
Siyonist rejim İsrail Cuma günü akşam saatlerinde karadan karaya fırlatılan füzelerle Suriye’nin başkenti Şam’ın çevresinde bazı hedeflere saldırdı. Ancak Suriye hava savunması söz konusu füzeleri havada imha etti.


Korsan rejim İsrail Suriye’de teröristlere destek vermek amacıyla Suriye ordusunu ve bu ülkenin altyapılarını hedef alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir