İran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Tuğgeneral Pakpur: Devrim Muhafızları Bütün Sınırlarda Güvenliği Sağlamıştır

İran Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Muhammed Pakpur, ABD’nin teröristleri çok kapsamlı desteklemesine rağmen, devrim muhafızları kara kuvvetleri güçlerinin, İran’ın bütün sınırlarında güvenliği tam olarak sağladığını söyledi.

Bazı ülkelerin İran’ı hedef almak için teröristleri kullandığını ve onları her türlü silah ve imkan açısından donattığını kaydeden Pakpur, “ABD PJAK, Komele ve KDP-İ teröristlerine tam destek veriyor” dedi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Muhammed Pakmur, dün yaptığı bir konuşmada terörle mücadeleye ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken, ”Şu ana kadar PJAK , Komele ve KDP-İ teröristleriyle çıkan çatışmalarda onlara ağır darbeler indirdik” dedi.

Tuğgeneral Pakpur, Suudi Arabistan’ın terör örgütü Ceyşül Zulüm teröristlerine en az 3 uçak dolusu silah ve teçhizat verdiğini belirtirken, ”Ceyşül Zulüm, Pjak, Komele, KDP-İ teröristlerinin ellerinde bulunan modern silahlar, ABD ve Suudi Arabistan ve müttefiklerinin onlara tam destek verdiğini gösteriyor” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir