Batı Asyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Devrim Muhafızları: İmam Humeyni, Emperyalizmle Mücadele ve Uyanışın Bayraktarıdır

İran Devrim Muhafızları Ordusu, siyonizm ve şeytani sulta düzenin isteklerinin aksine, rahmetli İmam Humeyni’nin düşüncesinin, dünyanın dört bir yerinde emperyalizme karşı uyanış ve mücadelede bir bayraktar olduğunu bildirdi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu  rahmetli İmam Humeyni’nin vefatının 31. yıldönümü münasebetiyle yayınladığı bildiride, İran İslam Cumhuriyetinin kurucusu İmam Humeyni’nin, küresel ve uluslararası bir bakışla ve İslam ümmeti ve mazlumları dikkate alarak müslümanların birlik ve beraberliğini ön planda tuttuğu ve istikbar  cephesine karşı müslümanların bütün ihtilafları bir kenara bırakarak vahdet içinde olmayı öncelediğine’ yer verildi.

Bildiride, İran İslam Cumhuriyetinin bugün savunma gücü ve caydırıcılıkta geldiği güç ile İran silahlı kuvvetlerinin  ülkenin güvenliği, bölge ve uluslararası arenada çıkarlarını korumadaki parlayışının İmam Humeyni’nin gösterdiği yolun hayata geçirilmesinin bir sonucu olduğuna dikkat çekilirken aynı şekilde İslam inkılabı rehberi ve başkumandanın tedbirleri ve stratejilerine borçlu olduğunu bildirdi.

İran ordusu da İmam Humeyni’nin vefatının yıldönümü münasebetiyle yayınladığı bildiride,  İran’ın bugün caydırıcılık açısından çok güçlü konumda olduğunu ve bölgede belirleyici bir rolünün bulunduğunu ve Batı Asya bölgesinde İran’ın  gücünün eşsiz olduğunu bildirdi. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir