FilistinTüm Haberler

İslami Cihad: Trump ve Netanyahu’nun tehditleri bizi korkutmuyor!

Filistin İslami Cihad hareketinin üst düzey bir üyesi, Filistin halkının ABD Başkanı ve Siyonist rejimin başbakanının tehditlerinden korkmadığını söyledi. 

Filistin İslami Cihat hareketinin üst düzey bir üyesi olan Halid el-Bataş şunları söyledi: ‘Direniş, Filistin halkının doğal hakkıdır ve bu ulus, toplu veya bireysel olarak yeteneklerini güçlendirme hakkına sahiptir. 

Milletimiz, Amerikan-Siyonist ilişkilerinin normalleşme hacminden ve direniş eksenine yönelik tehditlerden korkmuyor; Donald Trump ve Binyamin Netanyahu’nun tehditleri bizi korkutmuyor ve Filistin halkının haklarından vazgeçmek mümkün değildir.’ 

El-Bataş, Gazze Şeridi’ndeki Filistinli grupların bugün sona eren el-Rükn eş-Şedid tatbikatına da değindi ve şu ifadelerde bulundu: ‘Bu tatbikat, Filistin direniş biriminin Siyonist rejimle ilişkileri normalleştirme hareketiyle mücadele mesajını iletme girişimiydi. 

 Siyonist düşman, Tel Aviv ile Arap ülkelerinin ilişkilerinin normalleşmesine karşı direniş ekseninin teslim olacağını düşünüyor ve el-Rükn eş-Şedid tatbikatı bu düşünceye bir cevap niteliğindeydi.’ 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir