Batı AsyaDünyaİran İslam CumhuriyetiTüm HaberlerVideo Galeri

Video – İran Devrim Muhafızları’ndan Büyük Şeytan ABD Donanması’na nefes kesen operasyon!

İran Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri, Umman Denizi’nde Amerikan savaş gemisinin haydutluk eylemini engelledi.

İran medyasına göre, Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri, Umman Denizi’nde Amerikan savaş gemisinin haydutluk eylemini engelledi.

Ülkenin güneyindeki Umman Denizi sularında İran petrolünü taşıyan bir tankere el koyan ABD, İran petrolünü başka bir tankere yükledi ve tankeri bilinmeyen bir yere yönlendirdi.

Başarılı bir heliborne operasyonları ile tanker gemisinin güvertesine inen Devrim Muhafızları askerleri söz konusu tankeri İran karasularına yönlendirdi.

Ardından Amerikan güçler, birkaç helikopter ve savaş gemisi ile petrol tankerini takip edip, tankerinin rotasını değiştirmeye çalıştılar. Ancak Devrim Muhafızları, kudretli bir performans sergileyerek, Amerikan donanmasının İran petrolünü çalma operasyonunu başarısız bıraktılar. 

Birkaç helikopter ve savaş gemisi ile petrol tankerini takip eden Amerikan donanmasının kışkırtıcı eylemi de başarısızlıkla sonuçlandı.

Söz konusu petrol tankerinin İran’ın kara sularına getirildiği bildirildi.

Yeni ayrıntılar:

Umman Denizi’ndeki Devrim Muhafızları operasyonlarının yeni boyutları; Hainler de tutuklandı

Seyid Mohammad Marandi:
ABD geçtiğimiz günlerde İran yakıtıyla Venezuela’ya giden bir İran petrol tankerini kaçırdı. Tankerin kaptanı/mürettebatı İran’a ihanet ederek ABD’ye yardım etti.
ABD rejimi İran yakıtını çalıp sattı.
Aynı kaptan ve mürettebata sahip aynı tankere, şimdi ABD Ordusunun koruması altında IRGC Donanması tarafından el konuldu.

Son gelen bilgilere göre Devrim Muhafızları ile ABD Donanması arasındaki çatışmada Devrim Muhafızları başarılı bir operasyonla ABD Donanmasını yenilgiye uğratmayı başardı ve tüm bu sahneler İran insansız hava araçları tarafından yakından çekildi.

Video:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir