IrakSuriyeTüm Haberler

Mossad üssünün vurulmasının ardından Büyük Şeytan ABD’nin Suriye’deki askeri hareketliliği arttı

Haber kaynaklarının bildirdiğine göre, İran’ın Erbil’deki Mossad merkezlerine düzenlediği füze saldırısının ardından Suriye’deki Amerikalı işgalciler askeri üslerini güçlendirdi.

Terör rejimi İsrail’in son zamanlarda işlediği suçlar ve bu gaddar rejimin suçlarının ve kötülüklerinin karşılıksız kalmayacağının daha önce duyurulmasının ardından, Pazar sabahı İran devrim muhafızları Erbil’de “Siyonist Komplo ve Kötülüğün Stratejik Merkezi”ni, füzelerle hedef aldı.

Onlarca kamyon 14 ve 15 Mart’ta el-Welid sınır kapısından Irak’tan Suriye’ye geçti ve Haseke ilinin Remilan bölgesindeki ABD üslerine girdi.

Habere göre, askeri teçhizat ve destek taşıyan yaklaşık 150 tırdan oluşan konvoy, Remilan’daki ABD üssüne girdi ve Washington, İran’ın Erbil’de Mossad üslerine düzenlediği füze saldırısının ardından Haseke ve Deyrizor vilayetlerindeki üslerini güçlendirdi.

ABD ordusu ve bağlantılı terör unsurları, uzun süredir Suriye’nin kuzeyinde ve doğusunda yasadışı bir şekilde yer almakta ve ülkenin petrol ve tahıl kaynaklarını yağmalamanın yanı sıra bölgedeki Suriyelilere ve güçlere karşı da harekete geçmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir