Batı AsyaDünyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

General İsmail Kaani: Suçlulardan intikam alma zamanı başlamıştır!

İran Devrim Muhafızları Ordusu’na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, Şehit General Kasım Süleymani’nin şehadetinin 3. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte bir konuşma yaptı.

İran Devrim Muhafızları Ordusu’na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani,  eski Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani’nin şehadetinin yıldönümü münasebetiyle yaptığı konuşmada, “Bugün Hacı Kasım’ın yolu devam ediyor ve intikam alma günüdür. Bu cinayeti işleyenlerden intikam almak ilk andan itibaren başlamıştır ve sonuna kadar devam edecektir. Düşmana, intikam almamızın zamanının başladığını ve artık evlerinde huzurları olmayacağını söylüyoruz” dedi.

Düşmanın Şehit Süleymani’nin gölgesinden bile korktuğunu belirten Tuğgeneral Kaani, “ABD’liler General Süleymani’ye karşı işledikleri suikast nedeniyle daha ilk günden baskı altına alındı. Şehit Süleymani mektebinin öğrencileri Allah’ın izniyle önce Amerikalıların kemiklerini kırar, sonra da onları bölgeden kovar. Dolayısıyla düşmana intikam almamızın zamanının başladığını ve artık evlerinde huzurları olmayacağını ve evlerinde onlardan intikam alma olasılığını söylüyoruz” ifadelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir