AvrupaDünyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

İran İstihbarat Bakanı: Arnavutluk teröristleri güvende olmayacak!

İran İslam Cumhuriyeti İstihbarat Bakanı, Arnavutluktaki teröristler, işledikleri suçların bedelini en ağır şekilde ödeyecekler ve hiç bir zaman güvende olmayacaklar.” dedi.

İran istihbarat bakanı Hüccetülislam İsmail Hatib, ‘7 Tir’ şehitlerini anma ve Yargı Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, ”İmam Zaman’ın (as) meçhul askerlerinin mücadelenin büyük kalesinde ve bu sınırın güvenliğini korumak ve  şehit veren halkın haklarını gerçekleştirmek gibi ciddi bir görevi yerine getirirken, Arnavutluktaki teröristler asla hiç bir zaman güvende olmayacaklar.” dedi.

İran İstihbarat Bakanı mesajında, “Halkın Münafıkları adlı terör örgütü üyelerinin kendilerini her geçen gün  eski ABD Başkanı Donald Trump ve yardımcısı Mike Pence ve eski Dışişleri Bakanı Mike Pompeo gibi resmi ve devlet terörü liderlerinin hizmetine sunuyorlar” dedi.

Hatib bu mesajında ​​şöyle dedi: ”Bu caniler, İslami direnişin büyük kahramanı  General Qasım Süleymani’nin intikamının alınmasından şimdi daha fazla korku içindeler.”

Eski ABD Başkanı Trump’ın Yardımcısı Mike Pence, İran İslam nizamı karşıtı terörist grubun Arnavutluk’taki bir toplantısına katıldı ve terör örgütünün elebaşı Meryem Recevi ile bir araya geldi.

Sözkonusu terör örgütü  İran’da bu zamana kadar milletvekilleri, üst düzey hükümet ve askeri yetkililer, masum siviller ve yabancı uyruklular da dahil olmak üzere 17.000’den fazla insanın teröründen sorumludur./

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir