Genelİran İslam Cumhuriyeti

Tahran Cuma Namazı Hatibi: Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, Yayınladığı Bildiriyle Bize Yolun Devamında Nasıl Davranacağımızı Gösterdi

Tahran Cuma Namazı hutbelerinde konuşan Hüccetül İslam Hac Aliekberi, “Rehberimiz yayınladığı ‘İkinci Adım’ bildirisinde bize yolun devamında nasıl davranacağımızı göstermiş oldu.” dedi.

Bugün sabah saatlerinde Tahran Cuma Namazı hutbelerinde konuşan Hüccetül İslam Hac Aliekberi, “İran halkının tüm kesimleri 11 Şubat yürüyüşlerine katılarak bu büyük vakıanın bambaşka bir havada kutlanmasına neden oldu; hatta şehitlerin de halkın arasında yer aldığını bile hissettirdi bize.” ifadelerinde bulundu.

Sistan ve Belucistan’daki Haş kentinde meydana gelen terör saldırısına işaret eden Cuma Namazı Hatibi sözlerini şöyle sürdürdü: Ülkemizin güvenliğini sağlayan cesur Devrim Muhafızları’nın yeşil formalı askerleri şehit düşürülmüştür. Allah’tan onları şehitlerin önderiyle haşr etmesini talep ediyor canilerin ise ifşa edilmesini temenni ediyorum.

İslam Devrimi Lideri’nin yayınladığı bildirisine de değinen Hüccetül İslam Hac Aliekberi, “İslam Devrimi’nin ikinci 40 senesine girmek üzereyken büyük Allahımız bize önemli bir hediye armağan etti ve rehberimiz yayınladığı ‘İkinci Adım’ bildirisinde bize yolun devamında nasıl davranacağımızı göstermiş oldu.” diye konuştu.

Geçici Tahran Cuma Namazı Hatibi söz konusu bildirinin gelişim sağlamak için devrimci olmak gerektiğini açık bir şekilde vurguladığını dile getirerek sözlerine şunları da ekledi: İslam Devrimi Liderimiz yayınlanan bildiride yer verdiği öneriler aracılığıyla halkımızın izleyeceği yolu belirlemiş oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir