Batı AsyaGenelSuriye

Yine Siviller Hedef Alındı

İdlib’te gerilimi azaltma anlaşmasına ihlallerini sürdüren kiralık teröristler bugün Hama İlinin kuzeybatısı Mharde Kentinde sivil yerleşim alanlarını bir kez daha füzelerle hedef aldı.

SANA’nın Hama muhabiri Latamina Bölgesinde bulunan kiralık teröristlerin bugün sabah saatlerinde il kırsalının kuzeybatısında yer alan Mharde Kentinde sivil yerleşim alanlarına bir kez daha füzelerle saldırdıklarını aktardı.

Gaddar terör saldırılarında vatandaşların evleri ve diğer özel mülklerinde ciddi maddi hasarlara yol açtığını belirten muhabir; şans eseri beşeri isabetlerin olmadığını söyledi.

Muhabir Hama İlinin kuzeyinde vatandaşların güvenliğini sağlayan ordu birliklerimizin saldırgan teröristlerin mevkilerini tespit ederek bu mevkileri içinde bulunan terörist ve füze rampalarıyla birlikte dakik bir şekilde imha ettiklerini ifade etti.

Hama kırsalı Anz Vadisi ve Kfarzeyta bölgelerinde bulunan teröristlerin Selhab kentine füze saldırılarını tekrarladıklarını belirten muhabir; ordu birliklerimizin burada da teröristlere ait birçok havan topu ve füze pampasında içinde bulunan teröristlerle birlikte imha ettiklerini sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir