Batı Asyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Tümgeneral Kasım Süleymani: Düşman, İran İslam Cumhuriyeti Karşısında Kesinlikle Yenilecektir

Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tümgeneral Kasım Süleymani, düşmanın İran İslam Cumhuriyeti karşısında yenilgisinin kesin olduğunu kaydetti.

Ülkenin güneyindeki Kerman’da konuşan Komutan Süleymani, ABD Başkanı’nın her yerde milletleri aşağıladığına işaretle, emperyal maneviyatının düşmanın doğasının bir parçası olduğunu ve ülkeler ve milletlerin çıkar ve menfaatlerinin gözardı edilmesinin düşmanın yenilgi nedenlerinden olduğunu söyledi.

Bugün bölgedeki birçok rejimlerin illegal olduğuna dikkat çeken Tümgeneral Süleymani, bu hükümetlerin bile insan haklarından söz ettiğini ifade etti.

“İslam hareketleri gibi bir set olmasaydı, Siyonist rejim İran ile düşmanlık için elinden geleni ardına koymazdı” diyen komutan Süleymani, bugün düşmanın Lübnan’a karşı savaşta iki gün bile duramadığını belirtti.
Suudi Arabistan’ın ABD Başkanı Trump tarafından tahkir edilmesine işaret eden Kudüs Gücü Komutanı, Suudi Arabistan’ın zafiyetinden dolayı ABD’ye bağlanıp, bağımlı hale geldiğini, ancak ABD’nin çıkarını tehlikede gördüğünde onları da yok edeceğini bilmeleri gerektiğini söyledi.
Komutan Süleymani, IŞİD’in yenilmesi ve Amerikalılar’ın Irak’tan çıkarılması hakkında ise, “Müslüman milletleri birleştiren ve düşmana akın eden güç İslam’dır” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir