Tüm Haberler

Siyonist Trump İtiraf Etti: “Ortadoğu’ya Onca Para Harcadık, Ama Hala Çok Korkuyoruz!”

Trump’ın itirafı medyayı salladı: “Ortadoğu’ya yedi trilyon dolar harcadık ama… Işıkları kapamadan oraya uçak indiremiyoruz”

Trump, Ortadoğu’ya harcadıkları bunca paraya rağmen olumlu sonuç alamadıklarını söyledi. Irak’a giderken uçağının ışıklarının kapatıldığını belirten Trump, ‘Bu çok kötü’ ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin Ortadoğu politikasına ilişkin, “Biz Ortadoğu’ya son 20 yılda yedi trilyon dolar harcadık ama oraya ışıklarını kapatmadan uçağımızı indiremiyoruz” dedi.

ABD’nin başka ülkelere yardım yapmadan önce kendi altyapısını yenilemesi gerektiğini anlatan Trump, Ortadoğu’da harcanan paranın bölgede olumlu sonuçlar vermediğini söyledi.


Irak’a yaptığı ziyareti hatırlatan Trump, uçağı inerken ışıklarının güvenlik amacıyla söndürüldüğünü ve buna çok şaşırdığını anlattı.
Trump, “Biz Ortadoğu’ya son 20 yılda yedi trilyon dolar harcadık ama ışıklarını kapatmadan uçağımızı indiremiyoruz. Bu çok kötü. Yedi trilyon dolar harcadık ve inerken ışıklarımızı kapatmak zorundayız” dedi.

Irak’ta iniş yaptığı Anbar’daki el Esad Hava Üssü’nü de öven Trump, “İniş yaptığım hava üssü ne inanılmaz bir şey. Onu inşa ederken üç milyar dolar harcamışızdır. Irak’tan çekilmek istemememin bir nedeni de bu. Nasıl bırakacaksın ki onu” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir