İmam Ali Hamaneyİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney: Amerika Tarihin En Büyük Yenilgisine Uğrayacak

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının İmamı Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, bugün Uzmanlar Meclisi üyeleriyle görüşmesinde İran’ın asıl düşmanının Amerika olduğunu ifade etti.

İran Uzmanlar Meclisi üyeleri, Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney ile görüştü.


Görüşmede Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, “Eğer İran’ın bölgedeki konum ve varlığının önemi ve düşmanların bölgede bizden korkmasından haberdar olmazsak farklı düşünebiliriz. Günümüzde İran İslam Cumhuriyeti’nin bölgedeki varlığına ilişkin yanlış ve gerçek dışı sözleri ileri sürenler aslında düşmanın planlarına yardım ediyorlar” dedi.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, “Amerikalılar ve Avrupalıların sergilediği tavırları çok iyi biliyoruz. Nükleer anlaşma konusunda Amerikalıların yükümlülüklerini yerine getirmemesi gözlerimizin önündedir. Amerikalılar karşısında geçmişteki deneyimlerden faydalanılmalı” ifadelerinde bulundu.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, “Bizim asıl düşmanımız Amerikadır ve düşmanımızı tanımakta hata yapmayacağız” dedi.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamaney, Amerika ve İsrail’in İran milletine karşı açtığı savaşta bütün imkanlarını kullandıklarını belirterek, “Eğer biz kendi kapasitemiz ve imkanlarımızdan yararlanırsak Amerika tarihin en büyük yenilgisine uğrayacak” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir