Tüm Haberler

Siyonist İsrail Rejimi, Direniş Füzelerinin Karşısında Aciz Olan Demir Kubbe Sistemini Gazze’nin Yakınına Yerleştirdi

Terör rejimi İsrail ordusunun çarşamba gecesi Gazze Şeridi’yle çatışmaların artmasından sonra Demir Kubbe Hava Savunma Sistemini Gazze Şeridi’ne yeniden yerleştirdiği bildirildi.

Terör rejimi İsrail’in sözkonusu Demir Kubbe hava savunma sistemlerinden birini siyonist sitelerden birini korumak için Gazze Şeridi sınırı yakınlarına yerleştirdiği bildiriliyor.

Yüzmilyonlarca dolar maliyetle bu sistemi kuran terör rejimi İsrail, Demir Kubbe’den beklediği sonucu alamamış ve Filistin direniş güçlerinin füze ve roketlerinin çoğu Demir Kubbe’ye rağmen işgalci rejimin hedeflerine isabet etmekteydi.

Bu arada terör rejimi İsrail ordusu genel kurmay başkanı Tamir Heiman, Gazze sınırında çatışmalar ve gerginliğin artma ihtimalinden bahsetti.

Öte yandan İsrail Kanal7 televizyonu da, İsrail ordusu kara kuvvetlerinin birliklerini Gazze Şeridi sınırına konuşlandığını bildirdi.

Diğer yandan alınan haberlere göre, işgal güçlerinin Filistinli balıkçıların Gazze Şeridi açıklarında avlanma mesafelerini 15 milden 10 mile düşürdü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir