FilistinTüm Haberler

İslami Cihad Hareketi: Biz Ancak Kudüs’ün Kurtarılmasıyla Huzura Kavuşuruz

Filistinli İslami Cihad Hareketi, Kudüs’ün terör rejimi İsrail tarafından işgal edilmesinin yıldönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada, Filistin halkı ancak Kudüs’ün özgürlüğe kavuşmasıyla huzura kavuşur’ dedi.

Filistin İslami Cihad hareketi sözcüsü Davud Şehab, dün yaptığı açıklamada, Filistinlilerin Siyonist rejimin Kudüs’ü işgal etmesi ve Filistin’in diğer bölgelerine ve işgal altındaki bölgelere ve Golan da dahil olmak üzere diğer Arap topraklarına hakim olmasının yıldönümü olan 5 Haziran’ı unutmamaları gerektiğini söyledi.

İslami Cihad sözcüsü, terör rejimi İsrail’in Kudüs’ü,. Filistinlilerin akıllarından ve hatıralarından asla koparamayacağını belirterek, ‘Kudüs işgalden çıkarsa, geri alınırsa Filistin halkı ancak o zaman huzura kavuşur’ dedi.

Şehab, İslam ümmetinin kalbinin, Kudüs’ün işgaliyle yaralandığını ve o günden beri, İslam ümmetinin dağılma yolunun ve yıkılmasını düşmanların gerçekleştirdiğini, böylece Müslümanların kendilerine karşı herhangi bir eylemde bulunmadıklarını ve Siyonist düşmanın politikalarını sürdürebileceğini ekledi.

5 Haziran 1967 Siyonist rejimin Filistin, Ürdün ve Suriye’yi işgal etmesinin yıl dönümüdür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir