Tüm HaberlerYemen

Yemen Hizbullahı’nın Keskin Nişancıları, Cizan ve Necran’da 63 Suud İşbirlikçisi Askeri Öldürdü

Yemen ordusu ve Ensarullah güçlerine bağlı keskin nişancılar son 72 saat zarfında Suudi Arabistan’ın güneyinde Suudi koalisyona bağlı 63 kiralık unsuru hedef aldılar.

Fars Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre, Yemen ordusu ve Ensarullah’ın keskin nişancıları son 3 günde Suudi Arabistan’ın güneyindeki Cizan ve Necran bölgelerinde düzenledikleri bir dizi operasyonda, mütecaviz Suudi koalisyon mensubu onlarca kişiyi hedef aldılar.

El Mesire televizyon kanalına konuşan Yemenli bir askeri kaynak son 72 saat zarfında 4’ü Suudi asker, biri Sudanlı kiralık unsur olmak üzere 63 kiralık askerin keskin nişancılarca hedef alınarak öldüğü ve yaralandığını bildirdi.

Geçtiğimiz hafta da, aralarında Suudi askerler dahil 29 Suudi kiralık unsur Yemenli keskin nişancılarca Cazan ve Necran’da etkisiz hale getirilmişti.

Yemenli keskin nişancılar şimdiye kadar yüzlerce Suudi asker ve kiralık unsuru etkisiz hale getirmiştir.

Yemen güçleri ayrıca dün bir adet Zilzal-1 balistik füzesiyle ülkenin kuzeybatısında yer alan Hecce vilayetinde Suudi kiralık unsurların mevzilerini hedef alarak bazı unsurları etkisiz hale getirdiler./

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir