Batı AsyaLübnanTüm Haberler

Seyyid Hasan Nasrullah’ın Askeri ve Siyasi Zekası Siyonistleri Şaşkına Çevirdi

Korsan İsrail’in casusluk örgütü Mossad’a yakınlığı ile bilinen debkafile sitesi Lübnan Hizbullah hareketi lideri Seyyid Hasan Nasrullah’ın Cuma günkü konuşmasına gösterdiği tepkide, Nasrullah’ın şayeste bir lider ve akıllı bir stratejist olduğunu belirtti.

Debkafile sitesi şöyle yazdı:

Lübnan Hizbullah hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah çok temkinli ve aynı zamanda hikmetli bir liderdir; neyi söyleyeceğini, neyi söylememesi gerektiğini iyi bilir.

Debkafile sitesi, Hizbullah lideri Nasrullah konuşmasında bu hareketin füzelerinin işgal altındaki Filistin’de hangi hedefleri vurabileceği ile ilgili detaylı bir harita sunduğunu, Tel aviv’de Ben Gorion havaalanı ve İsrail elektrik kurumuna bağlı enerji istasyonları bu hedeflerin arasında yer aldığını kaydetti.

Hizbullah lideri Nasrullah konuşmasında, korsan İsrail elebaşıları 2006 savaşından sonra bundan böyle Lübnan’a yapacakları her saldırıdan önce bin kez düşüneceklerini itiraf ettiklerini, ki bu da direnişin her geçen gün daha da artan caydırıcı gücünü ifade ettiğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir