IrakTüm Haberler

Irak Hizbullahı’ndan ABD’nin Yeni Komplosu Konusunda Uyarı!

Irak’da Haşdi Şabi’nin kollarından Irak Hizbullah Tugayları, dün gece yayınladığı bildiride, Amerika’nın Irak’ta tehlikeli yeni bir senaryo hazırladığını belirterek, Iraklı mücahitlerden Amerika’nın bu şom emellerinin gerçekleşmesi karşısında uyanık olmalarını istedi.

Irak Hizbullah Tugayları, yayınladığı bildiride, Amerika’nın Irak direniş grupları ve ordusu mevzilerine, korona ile mücadele edildiği bir sırada saldırı senaryosunun olduğuna dikkat çekti.

Irak Hizbullah Tugayları, Amerika’nın planlarının Irak devleti ve istikrarını tehdit ettiğini belirterek, ‘direniş grupları Amerika’nın her türlü muhtemel saldırısına anında karşılık verecektir ve Amerika’nın bütün askeri, güvenlik ve iktisadi tesislerini hedef alacaktır’ ifadesine yer verildi.

Amerika ve siyonist İsrail rejimi bu zamana kadar Irak’ta Haşdi Şabi güçlerinin bir çok mevzisine saldırı düzenleyerek Irak’ta ve bölgede güvensizlik ve istikrarsızlığa neden olmuşlardır.

Irak’ta Haşdi Şabi, terör örgütlerine verdiği başarılı mücadelesiyle Irak halkının takdirini toplamış bulunurken bu durum terör örgütlerinin ABD, ırkçı İsrail ve Arabistan gibi hamisi rejimlerin de öfkelerine neden olmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir