DünyaTüm Haberler

Siyonist Trump, Günlük Basın Toplantısını Gelen Tepkiler Üzerine İptal Etti

Trump, dezenfektan önerisine tepkilerin ardından, günü kapalı kapılar ardında geçirdi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın yaptığı açıklamalar  alay konusu olmaya devam ederken, dünkü basın toplantısını, sürpriz bir şekilde soru almadan terk etmesine de tepkiler artıyor.


ABD Başkanı Donald Trump, geçen Perşembe günkü basın toplantısında yaptığı dezenfektan kullanımına yönelik açıklamasına yönelik tepkilerden sonra, günlük brifinglerden uzak durmaya başladı.

Trump, Beyaz Saray’da bir aydan uzun süredir neredeyse her gün düzenlediği basın toplantılarının ardından, Cumartesi gününü kapalı kapılar ardında geçirdi.

ABD Başkanı’nın bu kararı, danışmanlarının bu basın toplantılarının seçim kampanyasını olumsuz etkiledikleri yönündeki uyarılarının ardından aldığı belirtiliyor.

Trump basın toplantılarında, kanıtlanmamış tedavi ve ilaçlara yönelik tavsiyeler vermiş ve güneş ışığı ve bir sıtma ilacını Covid-19 tedavisi için kullanılmasını önermişti. Ancak Trump, dün hiç soru almadan basın toplantısını sürpriz bir şekilde terk etti.Dezenfektan açıklamasıyla alay konusu olan ABD Başkanı Donald Trump bu duruma bozuldu. İroni yaptığını öne süren Trump, kısa kestiği basın toplantısını soru almadan terk etti.

Basın toplantısında virüse karşı mücadelede en önemli konu olan el ve vücut temizliğinde kullanılan dezenfektanların enjekte edilmesinin tedavide işe yarayabileceğini öne süren Trump, uzmanlara bu konuda çalışma yapmasını söylemişti.Bu açıklamalar adeta infial yaratırken, dezenfektan üreten dev firmalar bunu kesinlikle önermediklerini söyleyerek tehlikeye dikkat çekti. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir