Batı AsyaTüm Haberler

İşgalci Yahudi yerleşimciler, Direniş’in korkusundan sığınaklarda yaşamaya başladı!

Siyonist rejim Kuzey Lübnan sınırlarındaki Siyonist yerleşimcilerin (işgalcilerin) güvenliğini artırmak için onları sığınaklarda yaşamaya alıştırıyor. Bu da işgalcinin korku psikolojisine yenilmesi demek.

Filistin Enformasyon Merkezi Farsça servisinin haberine göre, Mossad’a yakınlığı ile bilinen Walla internet sitesi şu haberi duyurdu: Knesset Dışişleri ve Güvenlik Komitesi, bugün, Kuzey sınırlarındaki yerleşim birimleri için 600 sığınağın yapılmasını konu edinen “Kuzey Kalkanı” adlı projeyi inceleyecek. 

Projenin onaylanması durumunda, savaş bakanlığının hızlı bir şekilde sığınakların inşasına başlaması bekleniyor. Proje, yaklaşık olarak 130 milyon İsrail Şekeline mal olacak. Sığınakların yapımı, Kuzey sınırlarındaki çatışmalar ve Siyonist rejimin Suriye’ye yaptığı son saldırıların intikamı niteliğinde olacak muhtemel Hizbullah saldırısının gölgesinde gerçekleşecek. 

Siyonist rejim ordusu, Hizbullah’tan gelebilecek muhtemel her bir saldırı için büyük endişe içerisinde. Hatırlanacağı üzere Siyonist ordu geçtiğimiz haftalarda kuvvetlerini Kuzey sınırlarında hazır ol vaziyette bekletmişti. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir