Batı AsyaSuriyeTüm Haberler

Terör Rejimi İsrail, Suriye’nin Hama şehrine füzelerle saldırdı!: 4 şehid, 6 yaralı!

İşgalci İsrail Uçakları Lübnan Hava Sahasını Kullanarak Suriye’nin Hama Şehrindeki Askeri Hedefleri Füzelerle Vurmaya Çalıştı.. Suriye Ordusu İse Savunma Sistemlerini Devreye Sokarak Atılan Füzelerin Büyük Bir Bölümünü İmha Etti. Sadece Hedeften Sapan Bir Füzenin Yerleşim Birimine Düşmesi Neticesinde Aynı Aileden 4 Sivil Şehid Oldu, 6 Sivil de Yaralandı.

(İSLAMİ DAVET)

Suriyeli askeri bir kaynak bir ailenin Siyonist Rejim İsrail’in Suriye’nin Hama bölgesine saldırısında öldüğünü ve bir kaç kişinin de yaralandığını belirtti.

Suriye resmi haber ajansı  SANA  Cuma günü  askeri bir kaynaktan naklen,  Siyonist Rejim İsrail’in  Suriye’nin Batısındaki Hama bölgesine yaptığı saldırısında  anne, baba ve iki çocuk olmak üzere bir ailenin tamamının öldüğünü bildirdi. 

Haber kaynağı ayrıca saldırıda bir kadın, iki çocuk ve bir de bir yaşlı olmak üzere 4 kişinin de yaralandığını ve üç evin de imha edildiğini söyledi. 

 Suriye resmi televizyonu  Cuma sabah saatlerinde Siyonist Rejim İsrail’in Hama eyaletindeki bazı noktalara saldırdığını buna rağmen Suriye hava savunma birliklerinin  gelen roketlerin birçoğunu imha ettiğini bildirdi. 

Siyonist Rejim İsrail  son yıllarda defalarca  Suriye’nin farklı şehirlerine saldırmıştır. Ancak her defasında Suriye hava savunma birliklerinin kesin tepki ile karşılaşmıştır. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir