Batı AsyaTüm Haberler

Allah-u Ekber! Siyonist İsrail Şokta.! Eşdut, Urşelim (Kudüs), Givat Zaif ve El Halil Kasabalarındaki Askeri ve İstihbari Merkezler ve Dimona Nükleer Tesisi Füzelerle Vuruldu!

İran İslam Cumhuriyeti Dün de İsrail’in Füze Üretim Tesisini Vurmasının Ardından Bu Sabah ‘ta Siyonist İsrail’in Natanz Askeri Tesisleri İle Suriyeye Yönelik Vahşi Saldırılara Cevap Olarak, Suriye’nin Kunaytra Bölgesi İle Fars Körfezinden Siyonist İsrail’in Başta Dimona Nükleer Elektrik Tesisleri İle Eşdut, Urşelim (Kudüs), Givat Zaif Ve El Halil Şehrindeki Siyonist Kasabalarındaki Askeri Ve İstihbari Merkezilerini 6 Adet Fatih-110 Tipi Balistik Füze Ve 4 Adet İHA İle Vurduğu Bildirildi..

Siyonist Basın İse Saldırıyı Doğrulayarak, İsrail’in Çok Şiddetli Patlamalarla Sarsıldığını Çok Sayıda Askeri Personelin Ölü Ve Yaralı Olduğunu Duyurdu..

İran İslam Cumhuriyeti İsrail Tarafından Henüz Bir Resmi Açıklama Yapılmadı..(İSLAMİ DAVET)

Siyonist İsrail’in nükleer üssü yakınında patlama

Terör rejimi İsrail’in askeri nükleer tesisi Dimona yakınlarında patlama sesinin duyulduğu bildirildi.

Suriye’den atılan bir karadan havaya füzenin işgal altındaki Filistin topraklarının güneyine düştüğü, buna karşılık füzenin ateşlendiği bataryanın vurulduğu duyuruldu.

Irkçı İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Suriye topraklarından siyonist İsrail’in güneyindeki Negev çölü bölgesine havadan karaya bir füze saldırısının yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, “Kısa bir süre önce Negev bölgesine Suriye’den atılan karadan havaya bir füzenin ateşlendiği tespit edildi.” denildi.

Füzenin ateşlendiği bataryanın vurulduğuna dikkat çekilen açıklamada, “Buna karşılık, İsrail ordusu füzenin ateşlendiği batarya ile Suriye’ye ait bölgedeki diğer karadan havaya füze bataryalarını vurdu.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, ölü ya da yaralı olup olmadığına ilişkin bir bilgiye yer verilmedi.

Patlamaların kaynağı hala bilinmemekle birlikte, doğrulanmamış raporlar, Patriot savunma sisteminin Dimona nükleer tesisi yakınlarında iki füzeyi durdurduğunu gösteriyor.

Öte yandan Suriye’nin resmi haber ajansı SANA, ırkçı İsrail’in, Suriye’nin başkenti Şam’a füze saldırısı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Terör rejimi İsrail’in, Şam kırsalındaki Dumayr bölgesine füze saldırısı düzenlediğine vurgu yapılan haberde, “Hava savunma sistemlerimiz düşman füzelerine karşılık veriyor.” ifadelerine yer verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir