Filistinİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

İran Devrim Muhafızları: Filistin Direnişi ve Kudüs İntifadası, Siyonist rejimi yok oluşun eşiğine getirdi!

İran İslam inkılabı Devrim Muhafızları Ordusu yayınladığı bildiride, Filistin direnişi ve intifada alevlerinin sönmeyeceğini belirtti.

Muhabirimizin bildirdiğine göre İslam inkılabı muhafızlar ordusu yayınladığı bildiride “dünya Kudüs günü”nü İslam dünyasında Filistin’e destek vahdetinin tecellisi olduğuna işaretle, “Filistin direnişi ve intifada asla sönmeyecek” dedi.

Söz konusu bildiride Filistin halkı ve Kudüs intifadasının uzlaşma komploları ve fitne zincirine galip geldiği, tarihin her dönemine göre daha güçlü olarak, hayret verici kendi direnişine dayanarak gaddar ve katil Siyonistleri yok olma eşiğine getirdiğini belirtti.

Bildiride ayrıca Amerika ve siyonist rejimin, İslam milletleri arasında tefrika ve çatlak oluşturmak için şeytanca çalışmalarına işaretle, “Yüzyılın Anlaşması dahil çirkef ve cinayet planlarının yenilgiye mahkum olduğuna işaret edildi.

Bildiride ayrıca Filistin intifadası şehitleri saygıyla anılırken Kudüs-ü şerif’in özgürleşmesi yolunda değerli şehit hac Kasım Süleymani’nin rolü ve ülküleri takdir edilerek o şehidin yolunun devam edileceği ifade edilip, “siyonist rejimin yok olma düşüşüne geçtiği” belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir