Filistinİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Kudüs Orduları Komutanı General İsmail Kaani: Siyonist Rejimi tamamen yok etmek için Direniş Cephesi ile birlikte çalışıyoruz

İslam İnkılabı Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs gücü Komutanı General İsmail Kaani, bugün direniş cephesinin, bölgede yeni bir fidandan geniş bir eksene dönüştüğünü belirtti.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs gücü Komutanı General İsmail Kaani, Meşhed’te Kutsal Türbe savunucuları şehit ailelerinin katıldığı Cihat ve direniş konferansında yaptığı konuşmada, Fatımiyyun şehitlerinin hem göçmen her mücahit olduklarını kaydederek, mazlum Afganistan halkının her daim İslamın savunucuları olduklarını vurguladı.

General Kaani açıklamasının devamında “Afganistan’ın on binlerce genç kahramanı, Ehl-i Beyt’in (as) türbesini onurlu bir şekilde savunmaya hazır olduklarını açıkladılar ve onurlu yaşama kültürünü ciddi bir şekilde sınırlarının dışına taşımaya çalışıyorlar.”diye kaydetti.

General Kaani, direnişin zaferin anahtarı olduğunu belirterek, “Direniş kelimesi, kutsal türbe savunucularının varlığıyla yeni bir anlam kazandı.”diye kaydetti.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs gücü Komutanı, direniş ekseninin gücünün arttığına işaret ederek, şunları kaydetti: Filistin’deki direniş hareketleri bazı günlerde Batı Şeria’da 30’dan fazla operasyon gerçekleştirerek Siyonist işgal rejimini çaresiz bırakmıştır.

Filistin’deki gelişmeleri değerlendiren Tuğgeneral Kaani, “Filistinli kahraman gençler Batı Şeria’da her gün 30 direniş operasyonu gerçekleştiriyor. Bunlar, Direniş Cephesi ve İslami küresel seferberliğinin sonucudur.”  dedi.

Tuğgeneral Kaani, “Filistinli gençleri desteklemek için elimizden geleni yapıyoruz.” İfadesini kullandı.

Pratikte de Filistinli gençlerin güçlü cephesine destek verileceğini aktaran Tuğgeneral Kaani, “Siyonist Rejim’in tamamen yok edilmesi için birlikte çalışıyoruz.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir