Genel

Siyonist rejim alarmda!: İşgal ordusu, Filistinli mücahitlerin direnişi karşısında dehşete düştü!

İsrail ordusu, Batı Şeria’daki Filistinli savaşçıların intikam saldırısından korkarak alarm seviyesini Çarşamba gecesi en yüksek seviyeye çıkardı.

Bu teyakkuz, Siyonist rejim ordusunun Cenin’deki Celma bölgesinde düzenlediği insansız hava aracı saldırısında üç Filistinli gencin şehit edilmesi ardından misilleme harekatı korkusundan kaynaklanmaktadır.

Siyonist rejimin Cenin’e bağlı Al-Celma bölgesine düzenlediği insansız hava aracı saldırısında 5 kişilik bir otomobilin yolcusu olan 3 Filistinli genç şehit oldu.

Filistin direniş güçleri, Pazartesi sabahı Batı Şeria’nın kuzeyindeki Cenin kentinde Siyonist güçlerle çatıştı. Filistin İslami Cihat hareketinin askeri kolu Saraya al-Kudüs, “Direniş güçleri Siyonist rejimin ordu aracının yolunda bir bombayı patlatmayı ve etkisiz hale getirmeyi başardı” açıklamasında bulundu. Siyonist medya bu bağlamda şunları duyurdu, “Bu rejimin askerleri direniş güçlerinin pususuna düştü ve 7’si yaralandı. Bu nedenle Siyonist rejimin helikopterleri çatışma bölgesine sevk edildi.” Bu, İkinci İntifada’dan 20 yıl sonra İsrail ordusunun Batı Şeria’nın kuzeyindeki Cenin şehrini hava kuvvetlerini kullanarak bombalamasına da yol açtı. Cenin’i bombalamak için hava kuvvetlerinin kullanılması, Siyonist Rejim İsrail ordusunun Filistin güçlerinin silahlı direnişine karşı zayıf kalmasından sonra gerçekleşti. Siyonist rejime ait kanal 12, konuyla ilgili olarak, “Cenin’e yönelik hava saldırısı, sahada bulunan güçlerin talebi üzerine gerçekleştirilmiş ve onlara yönelik  yoğun ateşin geldiği alan hedef alınmıştır.” Aslında Siyonist Rejim İsrail ordusu, Filistinliler tarafından pusuya düşürülen güçleri tahliye etmek için hava kuvvetlerini kullanmak zorunda kaldı.

Siyonist rejimin Kanal 14’ü, Filistinli gençleri terörize etmeye yönelik yeni politikasını açıklarken şunları bildirdi:

Filistinlileri havadan öldürme politikasındaki değişiklik, Savaş Bakanı Yoav Galant’ın desteği ve Başbakan Binyamin Netanyahu’nun onayıyla gerçekleşti.

Filistin İslami Direniş Hareketi’nin (Hamas) sözcüsü Hazım Kasım, Filistinli gençlerin insansız hava aracıyla öldürülmesine gösterdiği tepkide Siyonist rejimi uyararak “insansız hava aracı suikastı olayı Filistin milleti ve direnişi tarafından cezasız ve cevapsız kalmayacaktır.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir