Batı Asyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

İran İstihbaratı’ndan Mossad’a ağır bir darbe daha!: Bombalı saldırı hazırlığında olan şebeke çökertildi!

İran İstihbarat Bakanlığı yaptığı açıklamada, terör rejimi İsrail casusluk kurumuna çalışan bir şebekeye mensup üyelerin gözaltına alındığını duyurdu.

İran İstihbarat Bakanlığı tarafından yayınlanan bildiride, ”Ülke genelinde terör faaliyetleri yapmak için ırkçı İsrail rejimi istihbarat kurumu tarafından ülkeye gönderilen bir şebeke, sabotaj eylemleri yapmadan güvenlik güçlerince tespit edilerek tüm şebeke çalışanları gözaltına alındı” denildi. 

Bildiride şu ifadelere yer verildi: ”Komşu ülkelerden biri üzerinden Mossad’a bağlı unsurlarla iletişimde olan ve IKBY üzerinden ülkeye giren bu grup, en gelişmiş operasyonel ve iletişim ekipmanı ve en güçlü patlayıcılarla ülkenin kritik ve önceden belirlenmiş bazı noktalarında eşi görülmemiş terör ve sabotaj eylemleri planlamıştı.

Allah’ın yardımı ve güvenlik güçlerinin önleyici ve bu çok aşamalı operasyonları ile şebeke mensubu tüm kişiler yakalandı ve silah, patlayıcılar ve teknik ve iletişim ekipmanları ele geçirildi. Bu terör timinin iç ve dış bağlantıları ile ilgili araştırmaların ve istihbari çalışmaların sürdüğü dikkate alınarak inşallah daha fazla bilgi aziz İran halkına önümüzdeki günlerde sunulacaktır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir